septembrie 26, 2022

PMP Salaj face progrese cu semnaturile pentru alegerea primarilor din doua tururi

PMP Salaj strange semnaturi in favoarea unei initiative legislative pentru revenirea la alegerile primarilor in doua tururi. Cortul unde cetatenii pot semna, pe platoul de marmura din Zalau, a fost instalat pe 4 mai si va sta acolo pana pe 18 iunie. 

rn

PMP Salaj a reusit sa stranga pana in acest moment peste 2.000 de semnaturi la nivel judetean. Semnaturi s-au strans si din teritoriu, unde fiecare presedinte de filiala – 27 de filiale PMP active – au avut responsabilitatea de a merge din poarta in poarta pentru a aduna semnaturi.
Vor putea semna toti cetatenii care inteleg argumentul PMP ca primarul este reprezentativ pentru comunitatea pe care o conduce doar daca este ales de peste 50 la suta dintre votanti. “n alegerile dintr-un singur tur, voturile pot fi impartite intre o multitudine de candidati, iar primar iese candidatul care aduna cele mai multe voturi, fara garantia ca reprezinta vointa majoritatii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.