Ploaia – musafir nepoftit la Zilele Zalaului

Sarbatoarea zalauanilor va primi vizita unui musafir nepof-tit: ploaia care se anunta pentru acest weekend. Norii de ploaie isi fac aparitia deasupra orasului de la poalele Mesesului inca de vineri, din prima zi de sarbatoare. Temperaturile prognozate pentru prima zi de weekend variaza intre 18 si 27 de grade Celsius, potrivit informatiilor publicate de Administratia Nationala a Meteorologiei (ANM).
Sambata, norii de ploaie vor continua sa zaboveasca deasupra municipiului, asa ca sa nu faceti greseala sa iesiti in oras fara umbrele. Mercurul din termometre va cobori pana la 14 grade Celsius noaptea, iar in timpul zilei nu vor fi mai mult de 22 de grade. Vremea se va mentine la fel si duminica, in cea de-a treia zi de sarbatoare a Cetatii de sub Meses.
Instabilitatea atmosferica se va mentine si in zilele de luni si marti, cu vreme racoroasa. Dar soarele isi va face aparitia, iar vremea se incalzeste treptat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut