octombrie 3, 2022

Platile pentru taxele si impozitele aferente anului 2019 se pot face doar din 10 ianuarie la Zalau

Primaria Municipiului Zalau anunta contribuabilii presoane fizice si persoane juridice ca în anul 2019 activitatea de încasare a impozitelor si taxelor locale cu debit (impozite/taxe pe cladiri, impozite/taxe pe teren, impozite pe mijloacele de transport, taxa reclama si publicitate etc.) va începe în data de 10.01.2019, iar amenzile, taxele pentru eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate si alte taxe fara debit, se vor încasa din data de 3.01.2019.
De mentionat faptul ca impozitele si taxele locale datorate de persoanele fizice si juridice din Zalau vor fi, în 2019, la acelasi nivel cu cele din acest an.
Potrivit unei hotarâri a Consiliului Local, persoanele fizice care aleg sa-si achite integral impozitele si taxele locale pâna la 31 martie 2019 vor beneficia de o reducere de 10%, iar persoanele juridice de o reducere de 5%.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.