ianuarie 29, 2023

Plata impozitelor – si prin oficiile postale

Februarie este una dintre lunile de inceput de an in care cetatenii cauta sa-si achite cat mai repede impozitele si taxele. Si graba lor este justificata pentru ca toti cei ce-si platesc darile in primele trei luni ale anului, beneficiaza de o reducere care, oricat de mica ar fi, pentru omul de rand, conteaza. Cozile de la ghisee sunt parca si mai mari in acest an, lucru care se explica prin teama majorarii taxelor si impozitelor, intentie pe care guvernul a facut-o, de altfel, publica.
Pentru a veni in sprijinul cetatenilor din Zalau si a le oferi acestora posibilitatea de a-si achita taxele si impozitele, in scurt timp si fara a sta la nemeritatele cozi de la ghisee, Oficiul Judetean de Posta Salaj a incheiat un contract cu Primaria Zalau, in baza caruia toate categoriile de impozite si taxe locale se pot plati si prin oficiile postale din municipiu. “Decontarea sumelor platite de catre contribuabili cu Primaria municipiului Zalau se face imediat, prin sistemele de calcul informatic”, ne-a spus Vasile Lung, seful OJP Salaj.
Asadar, cetatenii din municipiu sunt asteptati la toate cele 4 oficii – Zalau 1, 2, 3 si 4 – Oficiul Zalau 1 avand usile deschise si sambata, intre orele 8-13.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut