Pilotul Alex Rad, din nou pe podium la Romanian Karting Masters

0
133

Puștiul de 10 ani din Zalău, Alex Rad, a reușit o nouă clasare lăudabilă la finalul Etapei a IV-a din cadrul Romanian Karting Masters, desfășurată în weekendul 9-11 iulie pe circuitul de la Prejmer. Micul Hamilton de Sălaj, așa cum l-a numit presa sportivă sălăjeană, a obținut de această dată locul doi, după ce, în urmă cu aproximativ două luni, s-a aflat pe poziția a treia a podiumului în cadrul primei etape a aceleiași competiții.

Puștiul are un debut fulminant în karting, un sport greu și costisitor, reușind să ajungă în acest sezon competițional de două ori pe podium, deși concurează abia de anul trecut, iar adversarii săi au ani buni de antrenamente și experiență în spate.

Alex Rad este legitimat în prezent la clubul Formula K din București, acolo unde se și antrenează aproape săptămânal.

Romaninan Karting Masters este cea mai importantă competiție de profil din România, desfășurată pe mai multe categorii de vârstă, bucurându-se de participarea unor piloți cu renume din țară și străinătate.

Micul pilot zălăuan concurează la categoria Mini Rok, destinată copiilor cu vârste între 9 și 12 ani, Alex Rad fiind printre cei mai mici dintre participanți. Dezavantajul vârstei e compensat însă de multă muncă, voință și ambiție. Această categorie are cei mai mulți piloți înscriși în competiție, cursele fiind dintre cele mai spectaculoase.

Weekendul următor, puștiul se aliniază din nou la start, în cea de-a V-a finală din cadrul Romaninan Karting Masters, care va avea loc tot pe circuitul de la Prejmer. Dacă va obține o clasare bună, Alex Rad are toate șansele să încheie sezonul în primii trei cei mai buni piloți din țară la categoria sa, în clasamentul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.