februarie 9, 2023

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata noaptea in Nusfalau.Astfel, in jurul orei 03,30,l.N. Berthold de 18 ani, elev, domiciliat in comuna Ip, in timp ce conducea autoturismul marca Audi A4, proprietate personala, l-a acrosat pe C. Karoly de 50 ani, care se deplasa pe partea carosabila in aceeasi directie de mers cu conducatorul auto.
“In urma impactului a rezultat ranirea grava a pietonului, care a fost internat la Spitalul Orasenesc |imleu-Silvaniei”, ne-a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut