februarie 9, 2023

Piedone din Agrij a fost accidentat grav de roata desprinsa de la o remorca in mers

Soferul, un tanar de 20 de ani, a plecat de locul accidentului, dar s-a intors apoi pe traseu sa-si recupereze roata pierduta, moment in care a si fost identificat de politisti

rn

Un barbat de 40 de ani, cunoscut sub porecla de Piedone din Agrij, a fost victima unui grav accident ce a avut loc luni, 14 ianuarie, la ora 16.25, pe Drumul Judetean 108A. Barbatul a fost lovit de o roata desprinsa de la remorca unui autoturism in timp ce se deplasa pe carosabil, in calitate de pieton. Parctic, si victima si soferul au fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit. Problema pentru Piedone din Agrij este ca a fost grav ranit la picior, iar pentru sofer ca a plecat de la locul faptei.
Politisti au stabilit la scurt timp ca soferul este un tanar de 20 de ani, din comuna Agrij, care conducea un autoturism cu care tracta o remorca.
Pe raza localitatii Agrij, din cauza unei defectiuni tehnice la sistemul de rulare al remorcii, s-a desprins roata dreapta spate si a lovit pietonul, care se deplasa pe partea carosabila în acelasi sens de mers.

rn

Pietonul a fost operat de urgenta la picior

rn

Pietonul a fost lovit de roata desprinsa in pulpa piciorului drept. A fost transportat la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale.
Victima este B. Florin, nu locuieste in Agrij, insa vine des la o sora de-a lui, asa cum a facut si luni dupamasa. Lucreaza cu ziua prin localitatile Bodia si Buciumi, unde mai doarme pe la oamenii la care lucreaza. Este cunoscut cu probleme pentru ca nu poate vorbi foarte bine. Nu este casatorit si nu are buletin. Ultima data figura cu adresa in comuna Mirsid.

rn

Soferul spune ca nu a vazut cand s-a desprins
roata si ca nu a stiut ca a accidentat pe cineva

rn

Tanarul sofer si-a motivat parasirea locului accidentului prin faptul ca pur si simplu nu a observat ca i-a zburat o roata de la loc. Spune ca a ajuns cu masina la garaj, iar cand a parcat a observat ca ii lipseste roata. Baiatul a luat-o pe jos, inapoi pe traseu, si asa si-a gasit si roata, moment in care a fost depistat de Politie.

rn

Dosar penal pentru parasirea locului accidentului,
stergerea urmelor si vatamare corporala din culpa

rn

Politistii au întocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunile de parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor si vatamare corporala din culpa, fapte prevazute de Codul Penal, informeaza IPJ Salaj.
Politistii explica faptul ca in asemenea situatii, cand soferul paraseste locul accidentului, de foarte mare ajutor sunt camerele de sugraveghere video montate pe drumurile publice de catre primarii de comune.

rn

Au fost 31 de accidente de circulatie cu parasirea locului faptei in 2018, toate rezolvate de politistii de la rutiera

rn

In anul 2018, pe raza judetului Salaj s-au înregistrat 31 de accidente de circulatie în care autorii au parasit locul faptei fara încuviintarea Politiei sau a procurorului. Soferii au fost identificati ulterior de politisti.
Din cele 31 de accidente cu parasirea locului de catre sofer, 12 au fost grave si s-au soldat cu un mort, 11 raniti grav si trei raniti usor. Celelalte 19 accidente s-au soldat cu 20 de raniti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut