Phoenix a ratat promovarea in prima divizie

Phoenix Simleu a ratat promovarea pe prima scena a voleiului romanesc in urma turneului de promovare care s-a desfasurat la Bucuresti in perioada 3-5 mai. La start s-au aliniat echipele care s-au clasat pe primele doua locuri in cele doua serii ale Diviziei A2: Phoenix Simleu si SCMV Brasov din A2 Vest si SCMU Craiova si CSM LPS Craiova din A2 Est.
Echipa antrenata de Teofil Chis si Mircea Abraham a inceput cu stangul turneul de promovare, pierzand fara drept de apel in fata formatiei din Brasov cu scorul de 0-3 (22-25, 12-25, 13-25). Va reamintim faptul ca in disputele din campionat, simleuanii s-au impus fara probleme in ambele partide (3-0 la Brasov si 3-0 la Simleu), iar in partidele din play-off, voleibalistii din Simleu au castigat cele doua partide de pe teren propriu, cu 3-0, dar au pierdut la Brasov, tot cu 3-0.
In a doua partida din cadrul turneului, formatia simleuana a trecut fara probleme de LPS Suceava, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-23, 25-21), iar in partida decisiva, cu Craiova, dupa ce au condus cu 2-0, simleuanii au pierdut in cele din urma cu 3-2.
In final, echipele care au promovat in Divizia A1 sunt SCMU Craiova si SCMV Brasov.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut