Petrescu: Plec din motive personale, nu m-am certat cu nimeni

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a considerat, din motive personale, ca este mai bine sa plece de la Unirea Urziceni, subliniind ca nu are nimic de reprosat niciunui oficial, jucator sau angajat de la gruparea ialomiteana.
“Intr-o zi poate ma voi intoarce, daca voi fi dorit. Am considerat, din motive personale, ca e mai bine sa ne despartim. Cred ca aceasta despartire merita sa fie una normala. Nu am ce sa reprosez nimic, nimanui, au fost si momente mai grele, pe care le-am trecut cu bine. Am avut si sansa de a avea liniste, iar acest lucru m-a ajutat sa creez un grup fantastic, cu care am avut rezultate”, a declarat Petrescu.
“Nu s-a pierdut ceva important, jucatorii nu au plecat, iar daca jucatorii raman, Unirea se va bate la castigarea campionatului. Sper sa primesc si eu o medalie la finalul sezonului. Nu am ce sa le reprosez, ei sunt extraordinari, trebuie sa ramana la fel. A fost o decizie grea, dar personala pe care nu as vrea sa o discut prea mult, o tin pentru mine si pentru familia mea. In cariera de antrenor, doua echipe mi-au ramas in inima, Unirea si Sportul, unde m-am format ca antrenor”, a mai spus Dan Petrescu. Tehnicianul a adaugat ca nu este interesat sa antreneze alta echipa din Romania. “Cand s-a aflat ca am incheiat contractul, am primit telefoane de la mai multe cluburi. Decizia pe care o voi lua, se va dovedi doar in timp daca a fost buna. Nu ma intereseaza nicio echipa din Romania, daca as fi ramas in Romania, as fi ramas aici”.
Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca tehnicianul Dan Petrescu si-a reziliat, sambata, contractul cu gruparea ialomiteana.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *