Petre Daea, desemnat de PSD ministru al Agriculturii

Petre Daea este propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de ministru al Agriculturii, după ce portofoliul a rămas vacant în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu.

Consiliul Politic Național al PSD l-a votat pe Petre Daea, miercuri, în unanimitate, fiind propus de Marcel Ciolacu. De altfel, și vestea desemnării sale a veit tot de la președintele social-democraților.

”Petre Daea – propunerea PSD pentru Ministerul Agriculturii! Aveam nevoie de un om care este pregătit să preia și să rezolve din prima zi problemele fermierilor români. Domnul Daea este un profesionist desăvârșit, dar mai ales își iubește țara și acest pământ. Cu un asemenea ministru la Agricultură, românii vor avea mai multe produse românești! Mult succes, Petre Daea!”, este mesajul publicat de Marcel Ciolacu.

Ciolacu anunţase iniţial că PSD are mai multe variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii.  După votul de astăzi și dacă decretul de numire va fi semnat de președintele Iohannis, Petre Daea va ajunge să lucreze cu al cincilea premier. El a mai condus Ministerul Agriculturii în mandatele lui Adrian Năstase, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Viorica Dăncilă, iar acum va lucra cu Prim-ministrul Nicolae Ciucă.

2 thoughts on “Petre Daea, desemnat de PSD ministru al Agriculturii

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.