decembrie 3, 2022

Petarde confiscate de politisti

Politisti din cadrul Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu politistii Postului de Politie Buciumi si Treznea, au prins in flagrant, miercuri, 4 decembrie a.c., un tanar de 32 de ani si un adolescent de 14 ani, ambii din comuna Agrij, imediat dupa ce au ridicat de la un reprezentant al unei firme de curierat 490 de cutii cu articole pirotehnice.

rn

Intreaga cantitate a fost ridicata in vederea confiscarii, iar politistii continua cercetarile pentru infractiunea de operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept, fapta prevazuta de articolul 37, din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *