Peste trei sute de elevi sălăjeni au absentat la Evaluarea Națională

0
90

Marți, 18 mai, au început probele din cadrul Evaluării Naţionale la finalul claselor a IV-a, prima probă fiind cea la Limba română.

La nivelul județului Sălaj sunt înscriși 2.170 elevi, din 129 unități de învățământ. Dintre aceștia, la proba de Limba română au fost prezenți 1.839 elevi, înregistrându-se un număr de 331 absenți.

Evaluarea Națională la clasa a IV-a va continua miercuri, 19 mai, cu proba la Matematică și joi, 20 mai, cu proba la Limba maternă.

Conform Ordinului Nr. 3.051/2016, Evaluarea Națională la clasele a IV-a are ca principal scop evaluarea competențelor fundamentale dobândite de elevi în ciclul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.