Peste șase sute de sălăjeni prinși băuți la volan în 2020

0
244

Alcoolul a cauzat în 2020, în Sălaj, șase accidente de circulație serioase, soldate cu 10 răniți grav și cinci persoane rănite ușor.

Pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii au reținut anul trecut 634 permise de conducere, au constatat 243 de infracțiuni și au aplicat 391 de sancțiuni contravenționale.

A bea la volan sau a conduce sub influența băuturilor alcoolice reprezintă o încălcare a legii. Dacă alegeți să conduceți cu alcoolemie peste limita legală, puteți face închisoare sau vă puteţi pierde slujba, familia sau viața, atrag atenția polițiștii sălăjeni.

Conducerea în stare de ebrietate crește în mod dramatic probabilitatea de a ucide, de a răni un alt partener de trafic sau pieton, de a lăsa pe cineva sau de a rămâne cu sechele pentru toată viața.

A vă forța norocul este un joc mult prea riscant. Chiar dacă aveți norocul să nu fiți trași pe dreapta, sunt șanse mari să provocați un accident, iar consecințele pot fi dintre cele mai grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.