octombrie 4, 2022

Peste o sută de sălăjeni și-au găsit o slujbă la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj a organizat vineri, 20 mai, în incinta Sălii de Spectacole a Casei Municipale de Cultură din Zalău, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Potrivit datelor de la AJOFM, au participat la bursă 320 persoane aflate în căutare de loc de muncă. Au fost selectate în vederea încadrării în muncă 130 persoane, care în perioada următoare vor participa la interviu sau probă de lucru.

Agenții economici nu s-au înghesuit să participe

Au fost invitaţi la bursă 300 agenţi economici de pe raza judeţului Sălaj, dintre care au participat 30, oferind în total 523 locuri de muncă.

Pentru persoanele cu studii medii sau generale au fost disponibile 513 locuri de muncă, iar pentru cele cu studii universitare 10 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă oferite pentru persoanele cu studii medii sau fără studii au fost pentru posturi precum lăcătuş mecanic, sudor, vopsitor, instalator apă canal, operator debitare, operator CNC, strungar, frezor, electrician, operator prelucrare cauciuc, mecanic auto, lucrător bucătarie, asistent maternal, asistent medical, conducător auto, agent vânzări şi muncitor necalificat.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite posturi de inginer în diverse specializări, psiholog şi economist.

Au participat la această bursă şi reprezentanţi ai Centrului Militar Judetean Sălaj care au oferit, pentru şcolarizare locuri de ofiţer MAPN, maistru militar / subofiţer, soldați gradați profesioniști şi rezerviști voluntari.

Persoanele aflate în căutare de loc de muncă înregistrate la AJOFM Sălaj au fost repartizate conform pregătirii profesionale pe locurile de muncă oferite de angajatorii participanţi, oferind astfel angajatorilor posibilitatea de a–şi intervieva şi selecta potenţialii angajaţi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.