ianuarie 31, 2023

Peste o sută de locuri libere în învățământul profesional și dual

Peste o sută de locuri în învățământul profesional și dual au rămas neocupate, în Sălaj, după primele două etape de repartizare. Cererile de înscriere pentru cea de-a treia etapă se pot depune până în data de 30 august, la Inspectoratul Școlar Județean.

În total, 15 unități de învățământ din Sălaj au clase destinate învățământului profesional și dual. Au fost propuse inițial 476 de locuri, iar după primele două etape de repartizare, au rămas neocupate 114 locuri. Dintre acestea, 17 sunt destinate romilor, iar 10 locuri sunt pentru copiii cu cerințe educaționale speciale.

Repartizarea pe locurile rămase libere se va face în data de 31 august, iar în data de 2 septembie, candidatul își va depune dosarul de înscriere la unitatea de învățământ la care a fost repartizat.

Lista locurilor disponibile în învățământul profesional și dual poate fi vizualizată AICI

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut