Peste o mie de locuri disponibile la școlile militare

Vineri, 24 iunie, este data limită pentru înscrierea în învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari şi a subofiţerilor în cadrul Şcolilor Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri din Ministerul Apărării Naționale.

Pe cele peste o mie de locuri disponibile, se pot înscrie atât elevii care sunt înscrişi la examenul de bacalaureat, cât şi absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta de cel mult 28 de ani împliniți în anul 2022. Candidații care optează pentru armele auto, geniu și tancuri trebuie să aibă și permis de conducere auto valabil, categoriile B și C.

Înscrierea se poate face online la https://www.recrutaremapn.ro sau personal, la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj.

Pentru maiștri militari sunt disponibile 449 de locuri: la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” din Piteşti (2 ani) – 88 de locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” din localitatea Boboc, judeţul Buzău (2 ani) – 110 de locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Amiral I. Murgescu” din Constanţa, judeţul Constanţa (2 ani) – 101 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu (2 ani) – 105 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri de Logistică “Gheorghe Lazăr”din Chitila, judeţul Ilfov (2 ani) – 45 de locuri.

Pentru subofițeri, sunt disponibile 731 de locuri repartizate astfel: Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” din Piteşti (1 an) – 417 de locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” din localitatea Boboc, judeţul Buzău (1 an) – 60 de locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu (1 an) – 158 de locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri de Logistică “Gheorghe Lazăr”din Chitila, judeţul Ilfov (1 an) – 96 de locuri.

Pentru mai multe informații, cei interesați se pot adresa Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj, str. Lt.col. Pretorian, nr. 30, Zalău, telefon 0745511616.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.