Peste o mie de elevi sălăjeni la olimpiadele sportive

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj finanțează, anul acesta, 37 de competiții sportive. În cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școkar, sunt finanțate 6 acțiuni destinate elevilor din ciclul primar, 16 acțiuni pentru cei din ciclul gimnazial și 15 acțiuni la care participă liceeni.

Toate aceste evenimente sportive sunt organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, în perioada 21 martie – 16 mai.

Competițiile se vor desfășura la 11 discipline sportive: atletism cu 5 probe de concurs (50 m viteză, 600 m rezistență, tetratlon, cros și pentatlon), fotbal, baschet, S-rugby, minihandbal, volei, tenis de masă, badminton, handbal, oină și șah.

La aceste competiții din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar vor participa peste o mie de elevi de la unități de învățământ primar, gimnazial și liceal din județul Sălaj.

Pe de altă parte, la finele anului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj va organiza “Gala de premiere a celor mai buni sportivi și antrenori ai Sălajului din ultimii 30 de ani”. În cadrul evenimentului, vor fi premiați toti sportivii și antrenorii care s-au aflat în clasamentele DJST Sălaj în ultimii 30 de ani.

Sursa foto: DJTS Sălaj

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *