ianuarie 31, 2023

Peste 9,5 milioane euro la Loto 6/49

Duminica, 3 mai, va avea loc o noua tragere Loto 6/49. In prezent, la categoria I a acestui joc se inregistreaza un report in valoare de peste 38 milioane lei, astfel ca, pentru tragerea de duminica, estimam un fond de castiguri, la aceasta categorie, in valoare de peste 9,5 milioane euro. Daca s-ar castiga duminica, acesta ar fi al doilea premiu ca valoare din istoria acestui joc.
Ultima data premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in data de 14 decembrie 2008 si a fost in valoare de aproximativ 290.000 euro. Tragerile Loto 6/49 si Noroc vor avea loc incepand cu ora 19:20, in studioul Loteriei Romane din str. Reinvierii nr. 2A. Omologarea rezultatelor va putea fi urmarita in cadrul Jurnalului de Stiri de la ora 20:00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut