decembrie 5, 2022

Peste 8,8 milioane de euro la 6 din 49

Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, Loteria Romana organizeaza, duminica, 19 aprilie, Tragerea Speciala Loto 6/49 a Sarbatorilor de Pasti. Special pentru aceasta tragere, Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 250.000 lei.
La aceasta categorie se inregistreaza un report in valoare de peste 31,3 milioane lei, astfel ca, pentru duminica, estimam la aceasta categorie un fond de castiguri in valoare de peste 8,8 milioane euro. Aceasta nu este singura surpriza pe care a pregatit-o Loteria Romana jucatorilor sai cu ocazia Sarbatorilor de Pasti. In vederea recompensarii participantilor fideli la jocul Loto 6/49, Loteria Romana organizeaza Tombola Sarbatorilor de Pasti pentru care se pun in joc 100 de premii a cate 2.500 lei. La aceasta tombola pot participa toate persoanele care depun in urnele special amenajate din agentiile loto cel putin un bilet Loto 6/49 necastigator, jucat si validat la Tragerea Speciala Loto 6/49 a Sarbatorilor de Pasti.
Desemnarea castigatorilor la Tombola Sarbatorilor de Pasti se va face in urma unei extrageri care va avea loc in data de 30 aprilie 2009.
Tragerile Loto 6/49 si Noroc vor avea loc incepand cu ora 19:20, in studioul Loteriei Romane din str. Reinvierii nr. 2A. Omologarea rezultatelor va putea fi urmarita in cadrul Jurnalului de Stiri de la ora 20:00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *