Peste 60 de absolvenți devin salariați, după Bursa locurilor de muncă

Ediția din acest an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți a reunit, vineri, 27 octombrie, 17 angajatori sălăjeni, care au oferit 362 de locuri de muncă, și 163 de persoane interesate să găsească o slujbă.

De această dată, au participat la eveniment și reprezentanţi ai MApn, ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi „Menumorut Voievod” Sălaj, cu ofertele de şcolarizare pentru militară.

Principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii medii/fără studii au fost cele de finisor laminate şi trefilate, operator prelucrare cauciuc, mecanic, confecționer, electrician, operator mașini, macaragiu, control calitate, primitor-distribuitor, mecanic utilaje, şofer, îngrijitor domiciliu, tapiţer, sudor, zidar-pietrar, betonist, dulgher, ambalator, maşinist pod rulant, stivuitorist, şi muncitor necalificat în diverse domenii de activitate. Pentru persoanele cu studii universitate au fost oferite posturi de inginer proiectant, inginer geodez, inginer căi ferate drumuri şi poduri, inginer mecanic, economist, arhitect constructor, şef sector industrie prelucrătoare şi specialist îmbunatăţiri procese.

Potrivit AJOFM Sălaj, la această ediție a bursei au participat 163 persoane, din care 130 tineri absolvenţi ai diferitelor forme de învățământ. Au fost selectați în vederea încadrării sau a şcolarizării 63 de absolvenți, care în perioada următoare vor susţine interviuri sau probe de lucru.

În evidenţele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj sunt înregistrați 260 absolvenţi de învăţământ din promoţia acestui an.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *