Peste 50 de copii de la Casa de copii din Jibou au simtit gustul fericirii la Baza sportiva Titan Arena din Criseni

Peste 50 de copii de la Casa de copii din Jibou au simtit  gustul fericirii la Baza sportiva Titan Arena din Criseni

CERT Transilvania, un grup care s-a constituit pe baza de voluntariat si are deja 50 de membri, toti oameni de bine inclinati sa-si ajute semenii la necaz, au organizat vineri la baza sportiva Titan Arena din Criseni un eveniment dedicat celor 55 de copii de la Casa de copii din Jibou. 

rn

A fost o zi superba pentru copiii din orfelinat, care probabil ca fara cei din CERT n-ar fi avut vreodata ocazia sa joace un meci de fotbal cum scrie la carte, cu echipament din cap pana in picioare, sa se simta bine, ca niste adevarati sportivi. Titan Arena le-a stat vineri la dispozitie pentru fotbal, jocuri diverse in functie de varsta, distractie. Asta si pentru ca Nicu Goarna, cel care administreaza baza sportiva din Criseni este membru CERT. Prin urmare, lucru cert, cipiii de la orfelinatul din Jibou au pus in suflet o amintire deosebita si se intorc la Casa de copii cu echipamentul de sportivi profesionisti; daca vor avea ocazia nu-i exclus sa-si organizeze singuri joaca, dupa ce au invatpat vineri cum se face.
Cristian Farcas, presedintele CERT Transilvania ne spune ca organizatia are in grija aproximativ 160 de familii nevoiase din Muntii Apuseni, pe care le viziteaza de doua ori pe an pentru a le usura traiul.
CERT a venit acum pentru a doua oara la copiii institutionalizati din Jibou si cu siguranta se va intoarce cat de curand, ne asigura Cristian Farcas. Cei care vor sa se alature echipei sunt invitati pe site-ul www.cert-transilvania.ro.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *