Peste 350 de locuri de muncă disponibile pentru absolvenți

Bursa locurilor de muncă destinată absolvenților are loc vineri, 14 octombrie, la Zalău

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează vineri, 14 octombrie, Bursa locurilor de muncă destinată absolvenților. Evenimentul are loc la Cercul Militar din Zalău, strada Simion Bărnuțiu nr.91, începând cu ora 10.00.

Au confirmat participarea la bursă 18 angajatori, care oferă 352 de locuri de muncă. Dintre acestea, 29 sunt pentru persoane cu studii superioare.

Principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii medii sau fără studii sunt cele de: operator producţie, operator prelucrare cauciuc, maşinist pod rulant, confecţioner, tapiţeri, zidar, lacătuş mecanic, operator CNC, lucrător în construcţii, lucrător în bucătarie, tâmplar şi muncitori necalificaţi, iar pentru persoanele cu studii universitate sunt disponibile posturi de inginer mecanic, inginer automatist, inginer de sistem în informatică, inginer electric, desenator tehnic, specialist SSM, etc.

La bursă sunt așteptați să participe absolvenții promoției acestui an, dar, în egală măsură, și persoanele aflate în căutarea de loc de muncă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut