septembrie 24, 2022

Peste 28.000 de firme românesti au fost radiate în primele patru luni din 2018

Potrivit datelor furnizate recent de catre Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) numarul firmelor radiate a crescut vertiginos în primele patru luni din acest an. Statisticile arata ca ne confruntam cu o crestere de 4,91%, comparativ cu perioada similara din 2017, ajungând acum la 28.787 de firme radiate. La o analiza mai ampla se observa ca cele mai multe radieri au fost înregistrate în capitala unde avem 4.309 firme radiate, cu 2,75% mai putine fata de primele patru luni ale anului trecut. Urmeaza în top judetele Cluj, Iasi si Timis. Cele mai putine radieri au fost înregistrate în judetele Ialomita, Covasna si Calarasi.

rn

Raportându-ne la domeniile de activitate în care s-au înregistrat cele mai multe radieri în aceeasi perioada de referinta acestea s-au înregistrat în domeniul comertul cu ridicata si cu amanuntul, repararea autovehiculelor si motocicletelor, agricultura, silvicultura, pescuit, activitati profesionale, stiintifice si tehnice.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.