decembrie 1, 2022

Peste 25 de universități internaționale își prezintă programele la Cluj Napoca

 Peste 25 de universități internaționale își vor prezenta programele de licență, masterat și doctorat la Cluj Napoca, în cadrul celui mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est.

Participanții vor afla despre oportunitățile de studiu din România și din străinătate, despre programele de studiu și facilitățile de care pot beneficia: burse, surse de finanţare, oportunităţi de angajare, consiliere educaţională şi vocaţională). Vor fi prezentate 3.000 de programe de studiu pentru licență, masterat și doctorat.

În data de 4 octombrie, la IUF – The International University Fair, vor fi prezenți reprezentanți ai universităților din Olanda, Belgia, Germania, Elveția, Franța, Danemarca, România, Suedia sau Austria. Toți vizitatorii, fie că sunt elevi de liceu, studenți, părinți sau profesori, au ocazia să discute direct cu reprezentanții universităților internaționale, fără să fie nevoie de intermediari; să afle ce program de studiu li se potrivește gratuit, cu ajutorul consilierilor educaționali EDMUNDO, Universalio, Edmerica și Opțiuni de carieră prezenți la eveniment; să primească informații complete despre admitere, burse și surse de finanțare pentru programul de studiu de interes; să discute direct cu studenții români care au plecat la studii în strainătate pentru a afla cum este viața de student internațional; să afle în timp redus oferta educațională expusa de universități din Europa, Asia sau America.

În cadrul IUF – The International University Fair, va fi organizată și conferința YouForum, eveniment dedicat formării de hard și soft skills pentru elevii de liceu și studenții interesați de dezvoltarea lor personală și profesională.

Prin înscrierea la eveniment, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la workshop-urile și sesiunile de discuții YouForum, unde pot afla mai multe despre condiții de finanțare, proceduri de admitere, dar și despre cum să vorbească în public, cum să își aleagă cariera potrivită sau ce domenii sunt la căutare acum pe piața muncii.

Pentru a participa la IUF-The International University Fair este recomandată înscrierea pe www.iuf.ro. Înregistrarea pe site permite vizitatorilor accesul pe toată durata evenimentului, la târgul de universități şi la conferinţele IUF YouForum.  

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *