Dupa o perioada in care locurile de munca au fost un lux din cauza crizei, perioada in care agentii economici din judet ofereau cateva zeci de posturi saptamanal, piata locurilor de munca incepe sa-si revina. In aceasta saptamana, patronii salajeni scot la concurs 241 de locuri de munca. Potrivit datelor primite de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, cele mai multe sunt in industria confectiilor – 135, 94 de posturi vacante sunt in domeniul serviciilor, 10 in industria alimentara si doua in industria lemnului.
Se cauta confectioner imbracaminte, confectioner asamblor articole din textile, muncitor necalificat, sofer, preparator conserve, statistician, gestionar depozit, tamplar, barman, bucatar etc, aceste locuri de munca solicitand doar studii medii. Doar sase posturi necesita studii superioare si anume, inginer horticultor, inginer industria alimentara, inginer constructii civile (3) si consilier juridic.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut