Ora 21.25 – Peste 2.000 de zalauani participanti la cel mai mare protest din Zalau de dupa Revolutie sunt acum in fata Primariei Zalau si scandeaza impotriva PSD, dupa ce au parcurs traseul Centru – Dumbrava – Centru. La intoarcerea in centrul orasului, multi alti zalauani care asteptau pe platoul din fata Prefecturii li s-au alaturat.

S-a scandat si pentru demisia primarului PSD Ionel Ciunt, dupa care manifestantii s-au indreptat inspre sediul PSD Salaj, de pe strada Unirii, in apropiere de Primarie.

Ora 21.00 – Protestul a ajuns in zona Astralis. S-a ajuns la aproximativ 2.000 de manifestanti. Se merge spre Centru. S-a scandat si „Jandarmeria e cu noi!”. Foarte multi nieri flutura tricolorul. Multi zalauani ies la geamuri si sustin protestul. Atmosfera e incendiara, placuta. Protestul este foarte bine organizat si civilizat. Totul denota ca zalauanii stiu ce vor.

Ora 20.20 – Cel mai mare protest din Zalau de dupa Revolutie, la care participa deja peste 1.600 de oameni, a traverat cartierul Dumbrava. Manifestantii au iesit in bulevard la sensul giratoriu de langa benzinaria Mol si merg inspre centrul orasului. O banda de circulatie este ocupata de protestatari. Mainile incetinesc si claxoneaza in semn de solidaritate. Pana la iesirea in bulevard, politia a blocat circulatia in Dumbrava. Multi oameni din blocuri, in general persoanee mai in varsta, scandeaza si ei de pe geamuri alaturi de protestatari. Mesajale sunt in general impotriva PSD si se striga „DNA, sa vina sa va ia!”.

Ora 20.05 – Se striga „Pacat, pacat, pacat de sangele varsat!”, referire la evenimentele de la Revolutie, si sunt foarte multe scandari impotriva PSD. Printre protestatari sunt si multi studenti zalauani veniti acasa. Circulatia spre Dumbrava este blocata. Un autobuz Transurbis pe linia 22 este blocat in spatele protestului. Ca sin in primele zile, manifetatia decurge civilizat. Jandarmii isi fac datoria si insotesc manifestantii, le deschid practic cale si supravegheaza protestul.

Ora 19.55 – Protestul a adunat deja peste 1.500 de zalauani. Mai multi decat in primele trei zile de proteste. Acum sunt in zona Spitalului Judetean si merg inspre Dumbrava scandant „PSD, ciuma rosie!”. Sunt foarte mulri cu caini. Printre protestatari se afla si multi copii insotiti de parinti. Multi oameni ies din blocuri si se alatura protestului. Circulatia este blocata pe banda de emrs spre Dumbrava.

Ora 19. 20 – peste 500 dd zalauani au pornit in mars spre dumbrava

Ora 19.00 – s-au strans peste 200 de protestatari

Ora 18:25 – Zalauanii incep sa se stranga pe platou. Jandarmii impart fluturase cu mesajul „stop violenta”. Sunt peste 50 de persoane in strada, multi au venit cu copii si caini.

Este a patra zi consecutiva in care zalauanii ies sa protesteze impotriva Guvernului PSD condus de Sorin Grindeanu si impotriva ordonantelor de urgenta privind modificarea Codurilor Penale. Peste 200 de zalauani au anuntat deja pe facebook ca astazi, 4 februarie, se intalnesc la protest in fata Prefecturii Salaj de la ora 18.00. Este a patra zi in care se protesteaza la Zalau, in celelalte zile, in strada numarul zalauanilro crescand considerabil de la 20 de persoane in prima seara la peste 1.500 de protestatari  cati au fost ieri, 3 februarie, in oras. stop_coloana