Peste 170 de elevi sălăjeni au lipsit de la prima probă a Evaluării Naționale

La ora 15.00, subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română se publică pe site-ul subiecte.edu.ro

Marți, 14 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, la Limba și literatura română).

În județul Sălaj, din totalul de 1.831 candidați înscriși, au fost prezenți 1.660, adică 90,66 la sută. Nu s-au prezentat la examen 171 candidați.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, la această primă probă nu s-au înregistrat tentative de fraudă sau alte incidente, examenul desfășurându-se în condiții normale.

Următoarea probă scrisă, la Matematică, va avea loc, joi, 16 iunie, iar ultima probă, la Limba și literatura maternă, va fi susținută vineri, 17 iunie, de către elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen.

Comunicarea rezultatelor obținute se va face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 30 iunie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.