decembrie 6, 2022

Peste 150 de karateka s-au duelat la Cupa Performanței de la Șimleu

Sala de Sport “Măgura” din Șimleu Silvaniei a fost sâmbătă gazda celei de-a XVII-a ediție a Cupei Performanței, la karate, eveni-ment organizat de către Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei în colaborare cu D.J.S.T. Sălaj, C.S.Omega și Primăria Șimleu Silva-niei. Competiția s-a desfă-șurat sub egida Ministe-rului Educației și Cercetării Științifice și se regăseste în Calendarul Activităților Ex-tracuriculare Regionale la poziția 1236.
La întrecere au participat peste 150 de sportivi, în probe de kata și kumite individual, ei provenind de la palate și cluburi ale copiilor din țară și de la alte cluburi sportive invitate, atât la fete, cât și la băieți, începând de la vârsta de 5 ani și până la cei de peste 16 ani.
Palatul Copiilor din Reșița a avut cea mai numeroa-să delegație, iar pâna la final, echipa lui Zoltan Lipan a obținut cele mai multe puncte, 255 stop_coloana și s-a situat pe prima poziție a clasamentului. Locul doi a fost ocupat de Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei, cu 160 de puncte. O comportare bu-nă a avut și cluburile Good Dragon Marghita, Dani San Zalău, Nord Vest Satu Ma-re, Condor Baia Mare, Ome-ga Jibou și Omega Cras-na.
“A fost o competiție de final de an școlar și o considerăm ca o evoluare finală a copiilor, iar calificativele s-au ridicat la bune și foarte bune. Felicit toți sportivii participanți pentru evoluția lor și țin să mulțu-mesc celor care ne-au aju-tat să organizăm această întrecere”, ne-a declarat Gheorghe Pop, profesor în cadrul Clubul Copiilor Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *