februarie 9, 2023

Peste 120.000 de euro pentru romii din Jibou

Executivul Primariei orasului Jibou si-a propus, pentru acest an, sa imbunatateasca conditiile de trai ale comunitatii de romi din urbe prin infiintarea unui centru multifunctional si prin reabilitarea sistemului de canalizare pe strada Stejarilor.
Potrivit informatiilor primite de la Oana Gheorghe, purtatorul de cuvant al Primariei Jibou, a fost deja finalizat Studiul de Fezabilitate si Proiectul Tehnic pentru aceste obiective de investitii, urmand lansarea in executie a lucrarilor. “Bugetul total pentru acest proiect are o valoare totala de 126.000 de euro, din care aproape 105.000 de euro sunt asigurati prin Fondul Roman de Dezvoltare Rurala (FRDS), iar diferenta de 18.000 de euro provine din bugetul local”, a declarat Oana Gheorghe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut