septembrie 24, 2023

Peste 100 de politisti ridicati in grad

0

Sala de festivitati a Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj a devenit ieri, 25 martie, neincapatoare pentru sutele de politisti si invitati, veniti sa sarbatoreasca “Ziua Politiei”. Evenimentul s-a bucurat de prezenta reprezentantilor autoritatilor judetene si locale – primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, prefectul Ionel Ciunt, presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, senatorul Gheorghe Pop si Viorel Dumitras, presedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) – dar si a conducatorilor Inspectoratului Judetean de Jandarmi, col. Vasile Bocea si a ISU, Gheorghe Labo. Manifestarea a cuprins alocutiuni ale invitatilor, precum si un scurt istoric al politiei romane, prezentat de Danut Pop, directorul Arhivelor din Salaj.
Prefectul Ionel Ciunt a prezentat politistilor mesajele transmise de premierul Emil Boc si de ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, iar programul a continuat cu premierea celor mai buni sportivi din cadrul IPJ Salaj.
Astfel, in urma concursurilor (fotbal, sah, tenis de masa, skandenberg) organizate cu ocazia Zilei Politiei, s-au evidentiat politistii simleauni care au obtinut cele mai multe premii I. Premii si diplome de apreciere au fost oferite si politistilor care au avut rezultate deosebite in activitatea profesionala in ultimul an si aproximativ 100 de oameni ai legii au fost ridicati in grad.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut