septembrie 24, 2023

Peste 1.150 de școli vor folosi catalogul electronic. În Sălaj, doar o școală este pe listă

0

Sursa foto: digifm.ro

Peste 1.150 de școli vor folosi catalogul electronic în anul școlar 2023 – 2024 – lista unităților de învățământ

Ministerul Educației a publicat lista școlilor care vor utiliza catalogul electronic în anul școlar 2023 – 2024. Potrivit ministerului, numărul unităților de învățământ care fac parte din Programul privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot a crescut de la 742 la 1.156.

Lista celor 1.156 de unități de învățământ preuniversitar care vor folosi catalogul electronic în anul școlar 2023 – 2024 a fost aprobată prin ordinul de ministru nr. 5.601/22.08.2023 privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot.

Potrivit ordinului, în școlile-pilot, situația școlară, inclusiv rezultatele evaluării, se consemnează doar în catalogul electronic.

Unitățile de învățământ de stat asigură din bugetul propriu sau din fonduri proprii, după caz, achiziționarea programelor/ serviciilor de catalog electronic, fiind interzisă solicitarea achitării acestor servicii de către elevi sau reprezentanții legali ai acestora, mai prevede ordinul.

Sursa informației: sparknews.ro

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut