Permise suspendate și sute de amenzi, pe ruta Zalău-Cluj

0
1380

În scopul prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Sălaj, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au desfășurat o acțiune în sistem „cascadă” pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat joi, 25 februarie, pe Drumul Național 1F Drumul Național 1C, in intervalul orar 10.00-18.00.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 187 de sancțiuni contravenționale, 108 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii au reținut 17 permise de conducere, dintre care 13 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, unul pentru depășire și trei pentru alte abateri, fiind retras și un certificat de înmatriculare.

Alte nouă sancțiuni au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, anunță IPJ Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.