februarie 9, 2023

Performante impresionante pentru CS Terra Kid Zalau la Europene din Slovenia

Elevii lui Oliwer Dobre au reusit sa obtina rezultate foarte bune la competitia desfasurata în Slovenia si s-au întors acasa plini de medalii. Performera clubului zalauan a fost Ana Maria Popescu, care a câstigat aurul la toate probele la care a participat

rn

La finalul saptamânii trecute a avut loc editia cu numarul 24 a Campionatului European de karate traditional Fudokan. Gazda competitiei a fost Portorož, Slovenia. Judetul Salaj a fost reprezentat la aceasta prestigioasa competitie si de sportivi de la CS TerraKid Zalau.
Clubul zalauan a deplasat pentru competitia un lot format din patru sportivi, însotiti de antrenorul Oliwer Dobre, dar si de presedintele Remus Clitan si numerosi sustinatori.
La fel ca de fiecare data, sportivii de la CS TerraKid Zalau au impresionat pe tatami si dupa ce au obtinut o salba de medalii pe la competitiile nationale, sportivii clubului zalauan au impresionat si la nivelul unui Campionat European.

rn

Ana Popescu, cinci medalii de aur!!!

rn

Fara doar si poate, performera clubului zalauan la Campionatul European din Slovenia a fost Ana Maria Popescu, cea care a obtinut nu mai putin de cinci medalii de aur, la kumite individual si echipe, la kata, fuku-go si en-bu mixt.
Iata, înca o dovada de talentul si seriozitatea de care da dovada Ana Maria Popescu, care îmbina perfect handbalul, acolo unde evolueaza la Dinamo Bucuresti în Divizia A si artele martiale, acolo unde face legea pe tatami de fiecare data. Aceste prestatii, de altfel, i-au adus si convocarea la lotul national al României.
Rezultate foarte bune a obtinut si Rares Mayer, cel care a contabilizat nu mai putin de 3 medalii de aur, la en-bu masculin, en-bu mixt si kumite echipe, dar si 3 medalii de argint în probele de kumite individual, fuku-go si kata individual.

rn

Iulia Clitan stralucit si în Slovenia

rn

Desemnata pentru al doilea an consecutiv drept cea mai buna sportiva a judetului Salaj, Iulia Clitan a fost si ea la înaltime la Europenele din Slovenia si a strâns si ea medalie dupa medalie.
Cea mai stralucitoare a fost obtinuta cu echipa, în proba de kata, urmate de doua medalii de argint la probele de kata individual si kumite echipe, dar si o medalie de bronz în proba de fuku-go.
De asemenea, si Artur Poama a reusit sa obtina o medalie de bronz la fuku-go, completând astfel lista sportivilor câstigatori de la Clubul Sportiv Terra Kid Zalau la Campionatul European din Slovenia.

rn

Antrenorul Oliwer Dobre: “Rezultatele nu sunt obtinute întâmplator. Sportivii de la CS Terra Kid impresioneaza”

rn

Evident, aceste rezultate îi multumesc atât pe antrenorul Oliwer Dobre, cel care este si antrenorul lotul national al României, cât si pe presedintele clubului zalauan – Remus Clitan.
De altfel, cei patru sportivi medaliati de la CS Terra Kid Zalau au fost si convocati la lotul national.
“Aceste rezultate nu sunt obtinute întâmplator. Este rodul muncii fiecaruia în parte. Sportivii de la Terra Kid sunt dedicati si pasionati de artelor martiale. Fara pasiune si devotament nu poti sa ai succes, asta au demonstrat-o atât anul trecut, cât si anul acesta. Daca ti se face pielea de gaina când executa anumite tehnici în diferite probe, daca aplauda toata sala si îi apreciaza zgomotos prin urale si aplauze îndelungate, as putea spune ca sportivii de la CS Terra Kid impresioneaza”, a spus Oliwer Dobre pentru ziarul Sportul Salajean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut