septembrie 30, 2022

Performanta unica în minifotbalul salajean: Dia Guard Divino a devenit campioana cu maxim de puncte!

 Formatia condusa de Florin Marian Rat si-a trecut în palmares al treilea titlu la rând, de data aceasta de o maniera categorica, reusind sa câstige toate cele 30 de partide din acest campionat

rn

Sezonul 2017 – 2018 din Liga 1 s-a terminat vineri, când au avut loc ultimele meciuri din play-off si play-out. Campioana se cunostea de mai bine de o luna, dar Dia Guard Divino a mai înregistrat o performanta unica în minifotbalul salajean, reusind sa câstige acest campionat cu maxim de puncte.
Formatia condusa de Florin Marian Rat a defilat în acest sezon si si-a trecut în palmares al treilea titlu la rând reusind sa contabilizeze 30 de victorii din tot atâtea meciuri.
Dia Guard Divino s-a impus în 11 partide din Liga A, apoi a câstigat 16 jocuri din sezonul regulat al Ligii 1, iar în final a obtinut vicotrii si în cele trei etape din play-off, desi în aceasta faza a campionatului avea deja asigurat titlul. Sa mai spunem ca în utlima runda de vineri, Dia Guard Divino a pus mâna pe cele 3 puncte la ”masa verde”, dupa ce Dandonia FS Grup nu s-a prezentat la joc.
Cu un golaveraj de invidiat a terminat campionatul Dia Guard Divino, 256 de goluri marcate si doar 41 primite!
Vicecampioana Salajului la minifotbal a devenit Autovip, dupa ce în ultimul joc a facut scor cu Fan Courier.
Atât Dia Guard Divino, cât si Autovip vor reprezenta Salajul la finalul saptamânii viitoare la Campionatul Regional de la Arad, unde vor încerca sa obtina un loc care sa le asigure calificarea la Campionatul National de la Alba Iulia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.