noiembrie 29, 2022

Performanţă mare pentru CS Atletic. Zălăuanii au caştigat un turneu internaţional

După ce a început să aibă rezultate la competiţiile din ţară, CS Atletic Zalău a reuşit să impresioneze şi peste hotare,  tocmai la un turneu în Austria, unde grupa din 2007 antrenată de Claudiu Cornaci a participat la finalul săptămânii “Gussinger Sportverein Nachwuchsturnier” s-a numit competiţia ce a avut loc lângă Graz, unde au participat 10 echipe, din Austria, Ungaria, Germania, Slovenia şi România, CS Atletic Zalău reuşind să termine turneul cu victorii pe linie.

În primul meci, zălăuanii s-au duelat cu SPG Neuberg din Germania în faţa căreia au câştigat cu 3 – 0. A urmat partida cu austriecii de la SV Bad Erlach, în care CS Atletic s-a impus la o diferenţă de două goluri. Tot cu o echipă din Austria a fost şi al treila joc din grupă, în care sălăjenii s-au impus cu 2 – 0.

ABS Stegersbach din Austria a fost ultimul adversar din faza grupelor, cu care CS Atletic a făcut scor şi a marcat de şapte ori în poarta adversă. În finală, formaţia zălăuană s-a duelat cu câştigătoarea din Grupa A – FC KikoBa (Austria), stop_coloana de care gruparea de sub Meseş a dispus 2 – 0 şi a câştigat turneul internaţional din Austria. În plus, CS Atletic a terminat competiţia cu 16 goluri marcate în cinci meciuri şi niciunul primit, iar o altă performanţă notabilă a fost faptul că Florin Varga şi Vlad Naghiu au devenit golgheterii competiţiei, cu câte 5 goluri. “A fost pentru prima dată când cu această grupă am participat la un turneu în străinătate. Copiii s-au simţit cu adevărat fotbalişti la această competiţie, unde organizarea a fost foarte bună la fel şi condiţiile. Am întâlnit echipe bune, organizate, din ţări puternice şi sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor”, ne-a declarat Claudiu Cornaci. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *