Perfectionare cu Ioan Bocsa

0
5

Tineri interpreti de muzica populara din judet vor participa, luni, la un stagiu de perfectionare sustinut de solistul si profesorul universitar Ioan Bocsa, impreuna cu un grup de specialisti in folclor. Stagiul se va desfasura, incepand cu ora 10,00, la Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau, actiunea fiind integrata in Proiectul Cultural „Radacini”, derulat in Salaj de cativa ani de Fundatia Culturala TerrArmonia – Filiala Cluj, in parteneriat cu Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj si cu Centrul Culturii Traditionale Salaj.
Potrivit informatiilor primite de la prof.Ioan Chezan, directorul Liceului de Arta, participantii la stagiul de luni vor fi invatati sa-si aleaga repertoriul pe criteriile autenticitatii, a valorii artisitice si a posibilitatilor tehnice vocale, dar si sa respecte un stil corect si autentic de interpretare si miscare scenica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.