Percheziții la Spitalul Județean! Medic bănuit de luare de mită

Percheziții la Spitalul Județean! Medic bănuit de luare de mită

Procurorii au descins, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Zalău, într-un dosar de luare de mită. Concret, există suspiciuni că un medic a luat mită de la pacienți. Conducerea unității medicale recunoaște perchezițiile făcute de procurori la spital.

“Confirmăm că s-au efectuat percheziții într-o secție a Spitalului Județean de Urgență Zalău, într-un dosar penal având ca obiect presupuse fapte asimilate celor de corupție, însă cercetările sunt într-un stadiu incipient și nu putem oferi alte detalii în acest moment.

Echipa de conducere a SJUZ se pronunță ferm împotriva oricărei forme de infracțiune sau corupție și susține permanent și necondiționat orice demers al instituțiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalități ori nereguli referitoare la activitatea instituției. Totodată, suntem deschiși oricăror solicitări ce ne sunt adresate din partea instituțiilor statului român pentru identificarea și combaterea oricărei forme de acțiuni ilegale.

SJUZ își va continua misiunea de a se îngriji de sănătatea cetățenilor și de a se dedica pemanent salvării vieții pacienților, iar privitor la demersurile instituțiilor abilitate ce vizează infrațiuni, vom susține acest demers cu respectarea prezumţiei de nevinovăţie a fiecărui salariat al unității, cu toate implicaţiile sale”, au transmis reprezentanții unității medicale.

Procurorii confirmă și ei descinderea de la spital, precum și faptul că au ridicat, de pe o secție, mai multe înscrisuri și documente. Ținând cont de stadiul incipient al anchetei, nu pot fi furnizate, deocamdată, alte informații.

Neoficial, se pare că vizată ar fi fost o femeie, medic la Spitalul Județean Urgență Zalău.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *