octombrie 7, 2022

Percheziții la Crasna. Un bărbat a fost reținut pentru furt de cauciucuri

Doi bărbați bănuiți că au furat jante și anvelope dintr-o vulcanizare din Zalău au fost plasați sub control judiciar.

Polițiștii au fost sesizati că în noaptea de 30-31 octombrie, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unei vulcanizări din municipiul Zalău, de unde au sustras 5 seturi de jante auto, atât cu anvelope, cât și fără, precum și un set de anvelope, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei.

Miercuri, 3 noiembrie, în urma investigațiilor de specialitate și a punerii în executare a unui mandat de percheziție domiciliară, în localitatea Suplacu de Barcău, județul Bihor, polițiștii au descoperit bunurile sustrase.

În continuarea cercetărilor, sâmbătă, 6 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare un alt mandat de percheziție domiciliară, în comuna Crasna, la locuința un bărbat, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, au fost descoperite și ridicate toate bunurile furate și alte mijloace materiale de probă.

Prejudiciul recuperat a fost predat persoanei vătămate.

Bănuiți de comiterea faptei sunt un bărbat de 27 de ani, din Huseni, comuna Crasna, și altul de 21 de ani, din Zăuan, comuna Ip.

Sâmbătă, 6 noiembrie, față de bărbatul de 27 de ani polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar duminică acesta a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis ca atât el, cât și celălalt tânăr să fie plasați sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.