Percheziții domiciliare la o femeie bănuită că vindea haine contrafăcute

0
1062

Joi, 16 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sălaj au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Sălaj, la locuința și magazinul unei persoane bănuite de infracțiuni economice.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2022, o femeie în vârstă de 45 de ani, din Zalău, ar fi comercializat, atât prin intermediul unui magazin din comuna Sărmășag, cât și prin intermediul unor rețele de socializare, produse susceptibile de a fi contrafăcute, constând în articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, purtând însemnele unor mărci consacrate.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit bunuri susceptibile de a fi contrafăcute și le-au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, urmând ca valoarea acestora și prejudiciul cauzat să fie stabilite ulterior.

De asemenea, au fost emise două mandate de aducere, care urmează să fie puse în executare.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.