Pentru sute de elevi, ultimul clopotel

In aceasta saptamana, vor avea loc cursurile festive de incheiere a anului scolar 2008-2009. “Incercam sa incheiem in cele mai bune conditii acest an de invatamant. Vor avea loc festivitatile claselor a VIII-a si a XII-a. Acesti elevi vor sustine examene extrem de grele”, a declarat Ioan Abrudan, inspectorul scolar general al ISJ Salaj, in cadrul unei conferinte de presa. Primele festivitati au loc astazi la Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” Zalau,cu incepere de la ora 10,00 si la Scoala “Silvania” Simleu Silvaniei, de la ora 11,00. In data de 11 iunie, vor incheia anul scolar elevii de la 15 unitati de invatamant din judet, iar vineri, 12 iunie, vor fi felicitati absolventii de la alte 12 scoli si colegii.
Pentru absolventii claselor a VIII-a si a XII-a, azi de la ora 13,00, Episcopia Salajului va oficia, la Catedrala Inaltarea Domnului (Sfanta Vinere) un Te-deum.
Tot in aceasta perioada urmeaza admiterea in clasa a IX de liceu. Absolventii claselor a VIII-a vor fi consiliati de parinti, diriginti si cadre didactice pentru o orientare scolara in concordanta cu aspiratiile si posibilitatile lor. Repartitia elevilor pentru anul scolar 2009-2010 va fi computerizata, in functie de medii si de optiuni.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *