decembrie 9, 2022

Pentru salajeni, 2.000 de bilete de tratament

Casa Nationala de Pensii a perfectat contractele cu statiunile private, care nu-i apartin, astfel ca pentru salajeni sunt disponibile, pentru 2009, 2.243 bilete de tratament. Pana acum s-au inregistrat, la CJP Salaj, 1.945 de cereri, din care 333 pentru luna mai. Potrivit datelor primite de la Olimpia Muresan, purtatorul de cuvant al CJP Salaj, s-au distribuit, de la inceputul anului, 473 de bilete, din care 170 pentru aprilie. Statiunile cele mai solicitate de pensionarii salajeni sunt Felix, Bizusa, Covasna, 1 Mai, Moneasa, Geoagiu, Ocna Sugatag, Vatra Dornei etc.
Biletele se elibereaza in ordinea depunerii cererilor. Seria a V-a pentru care se elibereaza bilete de tratament este in perioada 22-26 aprilie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *