septembrie 30, 2023

Pentru ca au circulat fara bilet, 65 de zalauani au popriri pe conturi

0

Pentru a recupera peste 3,87 milioane de lei, reprezentand restante la plata taxelor si impozitelor locale, Primaria Zalau, prin Serviciul Impozite si Taxe Locale, a emis in acest an somatii catre contribuabilii care nu si-au platit datoriile catre bugetul local, a infiintat popriri pe conturi bancare, pe salariul realizat la locul de munca, pe pensii si a instituit sechestre pe bunuri mobile si imobile.
Potrivit informatiilor furnizate de catre Manuela Ghiurutan, purtatorul de cuvant al institutiei, valoarea restantelor pe care le au contribuabilii persoane fizice se apropie de 1,6 milioane de lei, in timp ce agentii economici figureaza cu datorii de aproape 2,3 milioane de lei.
Printre datornici se numara si 295 de persoane care au circulat cu autobuzele Transurbis fara bilet ori abonament. In ultima zi a lunii aprilie, valoarea amenzilor primite de zalauani pe mijloacele de transport in comun se ridica la 30.000 de lei, din care s-a incasat mai putin de o treime. Pentru a recupera o parte din diferenta, Primaria a solicitat institutiilor bancare poprirea conturilor detinute de 65 de zalauani rau-platnici.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut