Pensiune din Șimleu Silvaniei, în flăcări

Un incendiu s-a produs, cu puțin timp în urmă, la o pensiune din Șimleu Silvaniei. Flăcările se manifestă la acoperișul clădirii. În pensiune nu se aflau clienți în momentul în care a izbucnit focul.

O persoană a suferit un atac de panică și a fost preluată de un echipaj SMURD.

“În urmă cu puțin timp, pompierii șimleuani au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil ( operator economic horeca) din localitate, situatș pe strada Independenței. Ajunși la fața locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta violent la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 60 mp. O persoană de sex feminin, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică și a fost evaluată medical de către un echipaj SMURD. La momentul producerii incendiului, nu au fost persoane cazate la pensiune. Incendiul a fost lichidat”, au transmis reprezentanții ISU Sălaj.

1 thought on “Pensiune din Șimleu Silvaniei, în flăcări

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut