noiembrie 27, 2022

Pensionarii zalauani si nu numai beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun din municipiu

Incepand cu data de 2 decembrie 2019, S.C TRANSURBIS S.A. elibereaza titlurile de calatorie gratuite, valabile pentru anul 2020. Acestea se adreseaza pensionarilor dar si altor categorii de beneficiari.
Astfel, beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun, in baza titlurilor de calatorie eliberate gratuit, anual, de S.C. TRANSURBIS S.A., toti pensionarii domiciliati in municipiul Zalau, indiferent de varsta sau motivele de pensionare, precum si persoanele care au indeplinit varsta de pensionare stabilita de lege si alti beneficiari; printre care veterani de razboi, invalizi si vaduve de razboi precum si eroi, martiri ai Revolutiei din Decembrie 1989, pentru persoanele persecutate din motive politice, persoane deportate in strainatate ori constiuite prizonieri.
Actele necesare si titlurile de calatorie vor fi distribuite in punctele de vanzare bilete si abonamente ale societatii.
Actele solicitate pentru pensionari sunt: o fotografie tip buletin; copie si original cupon pensie/copie si original decizie de pensionare; copie si original BI/CI; declaratie privind acordul prelucrarii datelor personale.
Actele solicitate pentru alti beneficiari sunt: copie si original certificat/ legitimatie/ document care ii confera una din calitatile mentionate, in termen de valabilitate; o fotografie tip buletin; copie si original BI/ CI; declaratie privind acordul prelucrarii datelor personale.
Beneficiarii vor depune aceste documente la unitatile de distribuire bilete si abonamente, la Sediul S.C. Transurbis S.A. Zalau, (Str. Fabricii, nr. 30/A), de luni pana joi, intre orele 07:00 -15:30 si vineri, intre orele 07:00 – 13:00.
De asemenea, in cartierul Bradet (Str. Gh. Doja) zilnic, intre orele 06:00-23:00; precum si in Cladirea Transilvania (Piata Unirii) de luni pana vineri, intre orele 06:00-22:00, sambata 7:00-15:00, duminica inchis.
Documentele mai pot fi depuse si la Uz Casnic (Str. Armoniei), de luni pana vineri, intre orele 06:00-22:00, sambata 7:00-15:00, duminica inchis; si la Gara CFR (B-dul M. Viteazul) zilnic, intre orele 06:00-23:00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *