Pensionarii din Zalău sunt chemați să-și ia cardurile pentru transportul local gratuit din 2024

Societatea Transurbis anunță pensionarii utilizatori ai transportului în comun asupra faptului că-și pot reînnoi cardurile de călătorie.

Documentele pe care pensionarii trebuie să le prezinte pentru reînnoirea cardurilor sunt cupon de pensie sau decizie de pensionare în original și copie, carte sau buletin de identitate în original și copie, cerere și declarație pe propria răspundere pentru eliberarea gratuită a cardului de călătorie pe mijloacele de transport ale S.C. Transurbis S.A, plus cardul de călătorie pe care-l dețin.

”Titlul de călătorie <card pensionar> are valabilitate un an, iar beneficiarul are obligația de a valida cardul la fiecare urcare în autobuz. Beneficiază de această facilitate pensionarii cu domiciliul sau reședința în Municipiul Zalău, indiferent de vârsta sau motivele de pensionare, precum și persoanele vârstnice definite conform art.1, alin.4 din Legea 17/2000 republicată, privind asistența socială a persoanelor vârstnice (adică persoanele care au împlinit vârsta de pensionare stabilită de lege), inclusiv copiii care beneficiază de pensie de urmaș, cu domiciliul în Zalău”, precizează administrația locală zălăuană.

Punctele de eliberare a cardurilor sunt situate în Cartier Brădet, str. Gh. Doja, deschis de luni până duminică, în intervalul orar 06:00 – 23:00; la Clădirea Transilvania (Piața Iuliu Maniu), deschis de luni până vineri, în intervalul orar 6:00 – 22:00 și sâmbata în intervalul orar 7:00 – 15:00, și la Uz Casnic (str Armoniei), deschis de luni până vineri, în intervalul orar 6:00 – 22:00 și sâmbăta în intervalul orar 7:00 – 15:00.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *