Pensionar cu tupeu: 3 infracțiuni într-o singură zi

Sâmbătă, 12 februarie, polițiștii Biroului Rutier Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 65 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni rutiere, într-un interval de câteva ore.

La ora 10:45, bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Armoniei, din municipiul Zalău.

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu, la 14:50, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un autoturism circulă haotic pe Aleaa Ritmului, din Zalău, unde a avariat două autoturisme.

Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba de același bărbat, doar că era și mai beat decât dimineață. De această dată, testarea cu aparatul Etilotest a indicat 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un nou dosar penal pentru conducere cu permisul reținut și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, în vederea înlăturării unui pericol pentru ordinea publică, s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

About Author

2 Replies to “Pensionar cu tupeu: 3 infracțiuni într-o singură zi”

  1. Oameni buni dacă îl rețineau 24 de ore prima data , nu ajungea omul săracul sa facă atâtea “ minunii”!!! Dar in România lucrului bine făcut” …..poliția are rețineri! Îl supăra pe procurorul de serviciu ! Și atunci toate se răsfrâng …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *