Pensiile vin toate inainte de Paste

Pensiile vor fi platite in luna aprilie cu cateva zile in avans, astfel incat banii sa fie incasati de toti pensionarii inaintea Sarbatorilor de Paste, 20 aprilie, potrivit premierului Victor Ponta. Surse oficiale au declarat ca pensiile vor fi platite in intervalul 11 – 18 aprilie, informeaza Mediafax.
„Ministrul Plumb (al Muncii-n.r.) mi-a adus o nota si sper ca Bugetul (ministrul delegat pentru Buget-n.r.) sa fie de acord cu plata anticipata a pensiilor pentru aceasta luna, inainte de Paste, pentru ca oamenii au nevoie de bani inainte de Sarbatori”, a anuntat Ponta in sedinta de miercuri a Guvernului. Premierul a adaugat ca plata anticipata a pensiilor poate fi efectuata.
Purtatorul de cuvant al Casei Judetene stop_coloanade Pensii Salaj, Mircea Pop, a confirmat si ne-a comunicat ca salajenii isi vor primi pensiile de la 11 aprilie si pana in 18 aprilie inclusiv. In cazul in care postasul nu va gasi acasa pensionarii pana la 18 aprilie, pensionarii isi vor putea recupera pensia doar la finalul lunii aprilie, dupa sarbatorile de Paste.
Plata anticipata a pensiilor a fost decisa periodic in ultimii ani, inaintea Sarbatorilor de Paste si Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *