Un telefon primit la redactie ne-a semnalat faptul ca unii salajeni nu si-au primit pensiile inainte de sarbatori, cum se asteptau si cum ar fi trebuit. O pensionara din Aghires, comuna Mesesenii de Jos, ne-a comunicat ca, de obicei, primeau pensiile in data de 17, 18 a lunii, dar ca pana acum, nici un pensionar din Aghires nu si-a primit banii. Foarte revoltata, a mai precizat, ca cei din localitatea Fetindia, din aceeasi comuna, “au primit pensiile inainte de Pasti. Nu e corect. Ne asteptam sa primim pensiile in vinerea mare”.
Pentru a vedea de ce alti pensionari din aceeasi comuna si-au primit pensiile mai devreme decat altii, l-am contactat pe Vasile Lung, directorul Oficiului Judetean de Posta Salaj. Potrivit acestuia, “in Fetindia s-au acordat, in data de 17 aprilie, pensiile a 70 de persoane cu handicap. Casa de Pensii nu vireaza toti banii o data, iar persoanele cu handicap au prioritate. Din cauza sarbatorilor au fost, probabil, mici intarzieri, dar pana la sfarsitul acestei saptamani toti pensionarii isi vor primi drepturile banesti. Potrivit graficului, pensiile se acorda pana in data de 26 a lunii”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut