octombrie 5, 2022

Pe terenul fostei fabrici Armatura se va construi un shopping center

Noului mall ii este dedicata o suprafata de peste cinci hectare, cu intrare din bulevard, iar RomInserv isi muta productia in alta parte

rn

Fabrica RomInserv, care functioneaza pe terenul si in cladirile fostei IAIFO Zalau, este initiatorul unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care se doresete construirea unui mall in Zalau, dupa modelul celor din marile orase.
Prin PUZ-ul initia de Rominserv se propune conversia spatiului pe care il ocupa din zona industriala in zona comerciala, in vederea construirii unui shopping center tip mall.
Dupa dezbaterea publica organizata ieri la Primaria Zalau pentru solutionarea eventualelor observatii, etapele urmatoare sunt elaborarea unui proiect de hotarare privind aprobarea PUZ-ului si informarea cetatenilor cu privire la textul proiectului de hotarare si la referatul Serviciului de Urbanism si Amenajarea Teritoriului.
Platforma pe care va fi construit noul shopping center este o suprafata de 5,4 hectare de teren cu intrare din bulevard. RomInserv detin 20 de hectare, teren pe care a functionat fosta Armatura, iar productia va fi mutata intr-o alta parte, iar demolarea cladirilor si amenajarea terenului vine in sarcina RomInserv.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.