Pe teren propriu cu lanterna rosie

Pe teren propriu cu lanterna rosie

Dupa ce au inceput returul cu o victorie in deplasare (2-1 la Sanatatea) si cu o infrangere saptamana trecuta pe teren propriu (1-2 cu Unirea Ungheni), FC Zalau va primi vizita lanternei rosii, Liberty II Oradea, intr-un joc din cadrul etapei a XX-a, a Ligii a III-a, Seria a VI-a. Partida va avea loc azi, pe Stadionul Municipal si va incepe la ora 15:00.
Formatia antrenata de Marius Pasca vrea cu orice pret victoria pentru a recupera cele trei puncte pierdute saptamana trecuta, in fata formatiei Unirea Ungheni. Marius Pasca nu se va putea baza pe serviciile jucatorilor Mihai Bode, care se afla la ultima etapa de suspendare si pe Gabriel Craciun, care a primit cartonasul rosu in partida de saptamana trecuta.
FC Zalau se afla, inaintea partidei de azi, pe locul zece, cu 10 puncte, iar Liberty II Oradea ocupa ultima pozitie, cu 9 puncte. Partida va fi arbitrata la centru de Teodor Rusu, ajutat la cele doua linii de Petrica Cimpeanu si Marius Balint, rezerva fiind Cristian Brasoveanu, toti din Cluj-Napoca. Observator va fi Iosif Gherghely din Baia Mare.
Cealalta formatie care reprezinta judetul Salaj in Liga a II-a si care ocupa pozitia secunda in clasament, FC Silvania, se deplaseaza la Oradea pentru a disputa partida cu FC Bihor II. Bihorenii se afla pe pozitia a cincisprezecea in clasament. Partida va fi arbitrata la centru de Ovidiu Curta, iar la cele doua linii de Mozes Miklos si Iszlai Istvan din Targu Mures.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *